Prozraćno, svijetlo, bijelina.....


Jednostavno obožavam ovakve prostore. Prepuno sunčeve svijetlosti, koja nježno pada preko sobe u svim smjerovima. To znači veliki prostori sa laganim i prozirnim, svijetlim pastelnim zastorima koji lagano lepršaju na povjetarcu. Sobe moraju biti upravo onakve kakvi su vlasnici. Tako kada uđete u nečiju sobu, točno znate kakav je vlasnik. Moje sobe odišu jednostavnošću, svijetlom, laganim pastelnim bojama, zelene ili boja breskve nijanse, bijeli i svijetli tonovi sa puno zraka, nježna tematika. Kažu da prostor opisuje mene kakva jesam....Možda. No jednostavno uživam u ovakvim prostorima.

Isto tako se može urediti i vanjski prostor, kao što sam već rekla, nebitno dali se radi o malenom prostoru vrta ili balkona ili o prekrasnoj velikoj verandi. Lagani paravani će biti zaštita od sunca, a zelenilo će dati dašak romantićnosti. Upravo u tim prostorima uz dodatke mirisa i ukrasnih lampi, uživat će svatko nakon napornog i stresnog radnog dana. Skupiti energiju za novi radni dan. Uživati sa svojom obitelji, prijateljima ili samo svojim četvoronožnim prijateljem. Iskreno se nadam da svi imamo ovakav kutak za sebe.

Primjedbe

Autor Unknown rekao je…
svaka čast!
kiss
Autor Unknown rekao je…
pokušat ču ostavit jedan komentar koji važi za sve...o meni svašta govore,lažu...pusti ga vele,taj dugo neče...kažu mi da sam ovakav,onakav,svakakav u suštini nikakav...ali svi mi priznaju jedno: da imam ukus za lijepo... a sve ovo je i više nego lijepo...čak štaviše,prekrasno...usudio bih se reči-sasvršeno...pozdrav, miroslav...
Autor Unknown rekao je…
pozdrav od dorci
Korisnik Anonimno rekao je…
slučaj je htio da otvorim ovaj prekrasan blog. Čitati ću vas i u budućnosti!želim Vam sve najbolje
tom
Autor Vesna Mićunović rekao je…
hvala vam, pogotovo miri :) mislim da cu se vratiti pisanju jer je to ono sto najbolje znam....

Popularni postovi s ovog bloga

Imam dvorište, želim vodeni vrt

Gospodinova Krunica

Kalanhoa - Kalanchoe