Proizvodi iz pčelinje košnice

                    Proizvodi pčelinje košnice, kao što svi znamo, prirodni su i ukusni preparati. Forever Living Products košnica sastoji se od najboljih pčelinjih preparata, a to su matična mliječ, pelud i propolis kao prirodan antibiotik, a tu je i propolis krema.

                     Royal jelly - matična mliječ upotrebljava se u obliku lingvaleta koje se otapaju pod jezikom. Matična mlječ danas je vrlo poznata svima, a posebno roditeljima koji svojoj djeci žele pružiti najbolje. Ove tabletice slobodno mogu koristiti dojilje i trudnice, kao i dijeca od 9 mj starosti. Osim što popravljaju krvnu sliku i djeluju antistresno, pogodne su za žene u klimakteriju, kod fizičke iscrpljenosti, kožnih problema ili moždane skleroze.

                       Bee polen - pelud sadrži mnoštvo vitamina (A, D, E,, H, B skupinu, C, folnu kiselinu i pantotensku kiselinu), 28 minerala, aminokiseline, enzime, ugljikohidrate, biljne steroide itd. Ako je potrebna veća izdržljivost tijela ili više energije, ako opada kosa ili nas pati proljev ili zatvor, dijabetes i skleroza, imamo psihičke smetnje ili smo jednostavno umorni. Ubrzava stvaranje crvenih krvnih zrnaca i popravlja krvnu sliku.

                         Bee propolis - prirodni antibiotik. Ne moramo puno ponavljati o ljekovitosti propolisa. On se preporuča i zdravim i bolesnim osobama jednako. Tabletice se lako rastapaju u ustima, pa su pogodne za konzumaciju kako starijima tako i dijeci. Osim esencijalnih ulja i voska, sadrže i vitamine, najviše B kompleks, minerale i aminokiseline. Imaju antibakterijsko i antifungalno djelovanje, a ujedno jačaju imunološki sustav i razvijaju antitijela, pa jačaju otpornost na infekcije. Upotrebljava se kod anemije, upale respiratornih organa, svih upalnih procesa kože (akne, prištići, ekcemi i sl.), herpesa, upale želluca i crijeva, žučnih putova, mokraćnog mjehura, kod gljivičnih oboljenja, psorijaze, depresija, nervoze i dr.

                           Aloe propolis creme osim vitamina A, C i E sadrži ekstrakt kamilice i 74,4% aloe vera gela, gavez, lanolin. Krema je pogodna kako za zdravu tako i za bolesnu kožu. Na čistu kožu potrebno je nanjeti kremu par puta na dan u tankom sloju, a učinkovitost se primjeti ubrzo. Za bilo kakve promijene na koži, ugrize insekata, ekceme, upale ili bolnen otekline, iritacije kože, teniski lakat, herpes zoster, rane koje teško zacijeljuju ili u ginekologiji, krema je idealna za korištenje. Slobodno se nanosi u više navrata u toku dana.

                             Iz osobnog iskustva mogu preporučiti ove proizvode jer ih koristi moja cijela obitelj i vrlo smo zadovoljni njima. Za svako godišnje doba, pčelinji proizvodi !


Za više informacija unesite Vaše podatke i kontaktirat ćemo Vas u najkračem roku.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Imam dvorište, želim vodeni vrt

Gospodinova Krunica

Kalanhoa - Kalanchoe